„Świętokrzyski MASTERCHEF”

Celem projektu jest podniesienie jakości i atrakcyjności oferty edukacyjnej Publicznego Zespołu Szkół nr 8 w Nowej Słupi na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych w kontekście przyszłego zatrudnienia. W ramach projektu uczniowie skorzystają z następujących zajęć pozalekcyjnych podnoszących kompetencje zawodowe:

- zajęcia z przedsiębiorczości,

- indywidualne doradztwo zawodowe,

- grupowe doradztwo zawodowe,

- indywidualne sesje coachingowe,

- zajęcia z branżowego języka angielskiego,

- zajęcia z gastronomii,

- organizacja staży zawodowych – płatnych dla ucznia,

- kurs barmański.

W ramach projektu zostanie przygotowana profesjonalna pracownia gastronomiczna.

Termin realizacji: 01.12.2017 – 30.11.2019.

Opublikowano: 13 marca 2018 09:46

Kategoria: Aktualności

Zdjęcia:

Wyświetleń: 271

Wszelkie prawa zastrzeżone © Centrum Kształcenia Ustawicznego "Patronus" Zespół Szkół nr 8 w Nowej Słupi

Realizacja: Superszkolna.pl

Zaszyfrowany adres tej strony