Klasa

I

Technikum nr 6

Plan lekcji

Plan lekcji - Poniedziałek
Godziny Przedmiot / Nauczyciel Sala
08:00 - 08:45

Historia

Marek Sieniek
08:55 - 09:40

Wychowanie fizyczne

Patrycja Zbąska
09:50 - 10:35

Wychowanie fizyczne

Patrycja Zbąska
10:45 - 11:30

Matematyka

Patrycja Mazur
11:45 - 12:30

Wiedza o społeczeństwie

Marek Sieniek
12:40 - 13:25

technologia gastronomiczna z towaroznastwem

Eliza Tokarczyk
13:35 - 14:20

technologia gastronomiczna z towaroznastwem

Eliza Tokarczyk
14:30 - 15:15

Język niemiecki

Marek Sieniek
Plan lekcji - Wtorek
Godziny Przedmiot / Nauczyciel Sala
08:55 - 09:40

Wychowanie fizyczne

Patrycja Zbąska
09:50 - 10:35

Kompetencje społeczne i organizacja pracy zepołów

Eliza Tokarczyk
10:45 - 11:30

Język angielski

Magdalena Dudek Zieja
11:45 - 12:30

Geografia

Adam Dwojewski
12:40 - 13:25

Matematyka

Patrycja Mazur
Plan lekcji - Środa
Godziny Przedmiot / Nauczyciel Sala
08:00 - 08:45

Fizyka

Ewa Mądzik - Błosińska
08:55 - 09:40

Edukacja dla bezpieczeństwa

Patrycja Zbąska
09:50 - 10:35

Religia

Andrzej Górnik
10:45 - 11:30

Matematyka

Patrycja Mazur
11:45 - 12:30

Informatyka

Patrycja Zbąska
12:40 - 13:25

Język polski

Dorota Sieniek
13:35 - 14:20

Godzina z wychowawcą

Magdalena Dudek Zieja
Plan lekcji - Czwartek
Godziny Przedmiot / Nauczyciel Sala
08:55 - 09:40

Język obcy w gastronomii

Magdalena Dudek Zieja
09:50 - 10:35

Język angielski

Magdalena Dudek Zieja
10:45 - 11:30

Biologia

Paulina Pastuszyńska
11:45 - 12:30

Podstawy przedsiębiorczości

Eliza Tokarczyk
12:40 - 13:25

Chemia

Maciej Dziurdź
13:35 - 14:20

Religia

Andrzej Górnik
14:30 - 15:15

Język polski

Dorota Sieniek
15:25 - 16:10

Historia

Marek Sieniek
Plan lekcji - Piątek
Godziny Przedmiot / Nauczyciel Sala
08:00 - 08:45

Procesy technologiczne w gastronomii

Paulina Pastuszyńska
08:55 - 09:40

Procesy technologiczne w gastronomii

Paulina Pastuszyńska
09:50 - 10:35

Procesy technologiczne w gastronomii

Paulina Pastuszyńska
10:45 - 11:30

Procesy technologiczne w gastronomii

Paulina Pastuszyńska
11:45 - 12:30

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Eliza Tokarczyk
12:40 - 13:25

Działalność gospodarcza w gastronomii

Eliza Tokarczyk
13:35 - 14:20

Wiedza o kulturze

Magdalena Dudek Zieja

Wszelkie prawa zastrzeżone © Centrum Kształcenia Ustawicznego "Patronus" Zespół Szkół nr 8 w Nowej Słupi

Realizacja: Superszkolna.pl

Zaszyfrowany adres tej strony