Plan pracy

Plan lekcji
Technikum nr 6
08:00 - 08:45

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Sala: Klasa: II
08:55 - 09:40

Działalność gospodarcza w gastronomii

Sala: Klasa: II
09:50 - 10:35

Działalność gospodarcza w gastronomii

Sala: Klasa: II
Plan lekcji
Technikum nr 6
08:00 - 08:45

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Sala: Klasa: II
08:55 - 09:40

Podstawy przedsiębiorczości

Sala: Klasa: I
Plan lekcji
Technikum nr 6
08:00 - 08:45

technologia gastronomiczna z towaroznastwem

Sala: Klasa: II
08:55 - 09:40

Informatyka

Sala: Klasa: I
09:50 - 10:35

Kompetencje społeczne i organizacja pracy zepołów technik logistyk

Sala: Klasa: I
10:45 - 11:30

Godzina z wychowawcą

Sala: Klasa: I
Plan lekcji
Technikum nr 6
08:55 - 09:40

technologia gastronomiczna z towaroznastwem technik żywienia i usług gastronomicznych

Sala: Klasa: I
09:50 - 10:35

technologia gastronomiczna z towaroznastwem technologia gastronomiczna z towaroznastwem

Sala: Klasa: I
10:45 - 11:30

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii technik żywienia i usług gastronomicznych

Sala: Klasa: I
11:45 - 12:30

Działalność gospodarcza w gastronomii technik żywienia i usług gastronomicznych

Sala: Klasa: I
12:35 - 13:20

technologia gastronomiczna z towaroznastwem

Sala: Klasa: II
Plan lekcji
Plan lekcji
Plan lekcji

Wszelkie prawa zastrzeżone © Centrum Kształcenia Ustawicznego "Patronus" Zespół Szkół nr 8 w Nowej Słupi

Realizacja: Superszkolna.pl

Zaszyfrowany adres tej strony